آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

ترکیه: ما دشمن عربستان نیستیم

مشاور رئیس جمهوری ترکیه نسبت به موضوع کمک‌های عربستان به ترکیه در پی زلزله استان ازمیر و تسلیت آنکارا به بحرین به مناسبت درگذشت نخست وزیر این کشور واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 24
کد خبر: ۶۸۰۳۲

به گزارش راهبرد معاصر یاسین اکتای، مشاور رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه در مصاحبه با تلویزیون روسیه در پاسخ به این سوال که پس از عرض تسلیت به پادشاه بحرین و اعلام عربستان برای کمک به زلزله زدگان استان ازمیر، آیا روابط تیره میان آنکارا و ریاض همه حل می‌شود یا خیر، گفت: در مواردی مانند مرگ، تسلیت گفتن یک اقدام انسانی است حتی اگر مردم باهم دشمن باشند، باز هم به هم تسلیت می‌گویند. گذشته از این ما نه دشمن بحرین هستیم نه عربستان نه مصر و نه امارات، در نهایت ما برادریم.

پیش از این خبرگزاری رسمی عربستان "واس" اعلام کرد، سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه این کشور از "مرکز امدادرسانی و اقدامات بشر دوستانه ملک سلمان" خواسته کمک‌های پرشکی، انسانی و چادر به مردم زلزله زده ترکیه بفرستد که اخیرا در دریای اژه رخ داد و خسارت‌های سنگینی در استان ازمیر ترکیه برجای گذاشت.

واس اعلام کرد، پادشاه عربستان از سر اشتیاق برای حمایت از ملت ترکیه، کاهش اثرات زلزله و در راستای نقش بشر دوستانه عربستان در حمایت از آسیب دیدگان در بحران‌ها و گرفتاری‌های مختلف دستور ارسال کمک به ترکیه را صادر کرده است.

فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان هم روز شنبه در مصاحبه مجازی با خبرگزاری رویترز در حاشیه نشست گروه ۲۰ گفت، عربستان روابط بسیار خوبی با ترکیه دارد و اطلاعاتی درباره تحریم غیر رسمی محصولات و کالاهای ترکیه وجود ندارد.

وزیر خارجه عربستان این اظهارات را یک روز پس از گفت‌وگوی تلفنی اردوغان با پادشاه عربستان عنوان کرد.

اقدام پادشاه عربستان برای کمک به ترکیه و اظهارات مقامات سعودی پیرامون روابط دوجانبه با آنکارا در حالی مطرح می‌شود که طی چند سال اخیر روابط دو طرف به دلیل بروز مسائلی مانند بحران قطر، قتل جمال خاشقجی، روزنامه نگار و منتقد سعودی در کنسولگری این کشور در استانبول، مداخله ترکیه در بحران لیبی و اختلاف دو طرف در مورد جماعت اخوان المسلمین به تیرگی گراییده است. 

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار